REINIGINGSDIENSTEN

Dagelijkse reiniging

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Achtmaal of regio Zuidwest-Brabant? Sendo Schoonmaak is uw ideale partner op het gebied van onder andere de dagelijkse schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u elke dag in een schone omgeving uw werk kunt uitvoeren. Onze dienstverlening is maatwerk, samen met u bespreken wij welke werkzaamheden vallen onder de dagelijkse schoonmaak en/of periodieke werkzaamheden en wanneer deze uitgevoerd worden. Dit kan zowel voor, tijdens of na kantooruren plaatsvinden.

Periodieke reiniging

Eens in de zoveel tijd is het nodig om alles eens extra onder handen te nemen. Trappenhuizen, vloeren, wanden, plafonds en meubilair verliezen vrijwel ongemerkt hun oorspronkelijke uiterlijk en worden dan vaal en smoezelig. Door intensieve reinigingsmethodes zult u verbaasd zijn hoe wij wanden, vloeren en meubilair opgeknapt krijgen. Om achterstand in onderhoud te voorkomen kunnen wij zorgdragen voor periodieke werkzaamheden, zodat sanitair of interieur zijn schone, frisse aanzien behoudt.

Opleveringsschoonmaak

De opleveringsschoonmaak van verbouw en nieuwbouw is een aparte tak van de schoonmaak. Dit vergt meer tijd, flexibiliteit en kennis van het schoonmaakbedrijf aangezien het schoonmaakwerk vaak op het allerlaatste moment met de juiste middelen en materialen heel snel uitgevoerd moet worden. Tijdens het schoonmaken wordt er door de aannemer vaak nog de laatste hand aan het werk gelegd en loop je elkaar al snel in de weg. Sendo Schoonmaakbedrijf Zundert heeft hiermee veel ervaring opgedaan en kan daardoor met de bouwvakkers toch doorgaan.